KNHB - Official Partners

KNHB - Official Partners (Officiële Partners)
 
  • Volg ons:

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Ja, ik ga akkoord

X

Week van Respect 9-15 november

 

De 10e editie van de Week van Respect wordt op maandag 9 november geopend door  Minister Lodewijk Asscher in Den Haag. Een initiatief om respect in onze samenleving te bevorderen. In deze week gaan tienduizenden kinderen met lesmateriaal en activiteiten aan de slag. Jaarlijks spannen vele docenten, BN-ers, topsporters, maatschappelijke organisaties, sportclubs en gemeenten zich hiervoor in. Sportiviteit & Respect is één van de thema’s in de Week van Respect.

Met de onlangs gelanceerde Sportiviteit & Respect campagne ‘Het begint bij jou’, benadrukt de KNHB dat Sportiviteit & Respect bij jezelf begint en niet bij een ander. Helaas merkt de KNHB dat met winst en verlies regelmatig onsportief gedrag wordt getoond. Iedereen is zelf verantwoordelijk om de hockeysport sportief te houden. De campagne wordt onder andere ondersteund door een video waaraan internationals en Sportiviteit & Respect ambassadeurs, Eva de Goede en Billy Bakker meewerkten. Billy en Eva weten als geen ander hoe hoog de strijd op kan lopen tijdens een wedstrijd. Zij weten ook dat je zelf altijd een keuze hebt in hoe je reageert. Laat je je meeslepen door alle emoties of weet je te relativeren en je hoofd koel te houden?

Doe mee als vereniging!

Samen sta je sterker dan alleen. Vandaar dat de KNHB achter de Week van Respect staat en  KNHB directeur Erik Gerritsen ambassadeur van de Week van Respect is.

De Week van Respect is een mooie aanleiding om op jouw vereniging Sportiviteit en Respect extra onder de aandacht te brengen van alle leden. Klik hier voor meer info over de KNHB campagne #hetbegintbijjou en het succesvolle Shake Hands wat daarvan een onderdeel is.  

Als vereniging kun je laten zien wat respect voor jou betekent en kun je online een respectposter maken op www.respectposter.nl

De Week van Respect plaatst graag club-activiteiten op haar website in de Week van Respect agenda of een verslag in het activiteitenoverzicht. Foto’s en bijdragen kunnen worden gemaild naar info@respecteducation.me

Voor meer informatie: www.weekvanrespect.nl