KNHB - Official Partners

KNHB - Official Partners
 
  • Volg ons:

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Ja, ik ga akkoord

X

En het sportiefste team van Nederland is......?

Het was een moeilijke beslissing, maar het sportiefste team van dit seizoen is geworden meisjes D1 van Voordaan! Zij zijn het sportiefste team geworden omdat:

Zij elkaar en de tegenstander respecteren, ze waarderen elkaars verschillen, hebben het douchen weer ingevoerd met muziek erbij uiteraard, nemen deel aan clinics kickboksen, wandklimmen, tumbling baan springen en de Mud Run, komen op zondag de D1 en H1 aanmoedigen, organiseren sponsoracties voor het nieuwe waterveld, feesten met elkaar en last but not least, hebben het hele jaar met een glimlach 3 keer per week op het veld gestaan! Plezier, sportiviteit en prestatie gaan inderdaad hand in hand! https://www.youtube.com/watch?v=0tdwMoUEuCg

Wij danken alle inzendingen, we hebben mooie acties en verhalen binnen gekregen! Uiteindelijk moet er toch een keuze worden gemaakt. Volgend seizoenen volgt deze verkiezing weer gehouden rond oktober, dus hou de facebook pagina www.facebook.com/sportiefsteteam in de gaten voor deze vette actie!

 Als sportiefste team van Nederland gaat meisjes D1 van Voordaan naar een van de komende oefenwedstrijden in Nederland van de Nederlandse Oranje dames in een gave spelersbus met alles erop en eraan!