KNHB - Official Partners

KNHB - Official Partners (Officiële Partners)
 
  • Volg ons:

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Ja, ik ga akkoord

X

Volvo EuroHockey Junior Championships 2012 Women & Men U21

Van zondag 26 augustus tot en met zaterdag 1 september 2012 organiseren de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en H.C. ’s-Hertogenbosch in ‘s-Hertogenbosch de Volvo EuroHockey Junior  Championships 2012 Women & Men Under 21, oftewel het Volvo EK onder 21.

 

In het dames- en herentoernooi wordt gespeeld in twee poules van vier landen. De Nederlandse Dames zitten in poule A, samen met Duitsland, Wit Rusland en Polen. De Nederlandse Heren zitten ook in poule A, samen met Engeland, Frankrijk en Wales. De halve finales voor de dames worden op donderdag 30 augustus gespeeld en voor de heren op vrijdag 31 augustus. Beide finales worden gespeeld op zaterdag 1 september.

Daarnaast biedt naamgever Volvo woensdag 29 augustus drie kidsclinics aan voor kinderen van 7 t/m 14 jaar met internationals. Meer informatie over de clinics en aanmelden hiervoor kan via de website van Volvo.

 

Kaartverkoop:
De toegangsprijs voor dit evenement is voor 6-17 jarigen € 2,- per dag of  € 12,- voor een passe-partout. Entree voor volwassenen is € 5,- per dag of € 30,- voor een passe-partout. Kaartverkoop is ter plekke aan de deur of in voorverkoop op 25 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur op H.C. ’s-Hertogenbosch.

 

 

Wedstrijdschema Nederlandse teams:

Het volledige wedstrijdschema en alle informatie over dit evenement kunt u vinden op de website van hockey.nl