KNHB - Official Partners

KNHB - Official Partners (Officiële Partners)
 
  • Volg ons:

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Ja, ik ga akkoord

X

Bijlagen

Spelreglementen

Op deze pagina vind je in de bijlagen: 
- Spelreglement Veldhockey 2016-2017
- Spelreglement Zaalhockey 2016-2017 
- Hockeyspelregels in een notendop 
- Verschillen spelregels veld- en zaalhockey 2016-2017

Hockeyspelregels in een notendop
Als je graag een leuke en eenvoudige uitleg wil krijgen over de spelregels voor elftallen is er het boekje 'Hockeyspelregels in een notendop'. Dit boekje bevat niet de volledige regelgeving, maar legt belangrijke regels zo kort en leesbaar mogelijk uit. Het is bedoeld voor iedereen die meer te weten wil komen over hockey!  

(Spel)regels Jongste Jeugd en G/LG-hockey
Voor de Jongste Jeugd en G/LG-hockey gelden andere regels dan voor 11-tallen. Ga voor deze (spel)regels naar (spel)regels Jongste Jeugd en G/LG-hockey

Zaalhockey
In de bijlage 'Verschillen spelregels veld- en zaalhockey (2016-2017)' lees je het onderscheid in regelgeving tussen beide disciplines. 

LET OP: wil je het Digitaal Spelreglement Veld of Zaal printen, houd er dan bij de printinstellingen rekening mee dat het bestand in A5 is opgemaakt. Door bijvoorbeeld twee pagina's per vel te kiezen en wellicht dubbelzijdig af te drukken bespaar je papier en komt een en ander beter uit.

Mobiel gebruik
Wil je de spelregels op je mobiel raadplegen? Gebruik dan de app van hockey.nl. Onder 'Meer' vind je de spelreglementen. 

Terug naar Alles over de spelregels.