E-Hockeyscheidsrechter cursus (Gevorderden)

Sporthal Rustenburg
Furglerplein 3
3815 KZ Amersfoort
  • Parahockey

Op zaterdag 22 oktober 2022 organiseert de KNHB een nieuwe scheidsrechterscursus voor scheidsrechters die in de (nabije) toekomst in aanmerking komen voor licentie A. Ook scheidsrechters die hun kennis willen verdiepen kunnen deelnemen. De cursus vindt plaats in Sporthal Rustenburg in Amersfoort en duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Programma

  • 09.45 uur – Ontvangst
  • 10.00 uur – Start cursus E-Hockey
  • 12.00-13.00 uur – lunch
  • 15.15 uur – Examen en uitslag
  • 15.55 uur – Afronding cursus

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit betekent dat je, indien mogelijk, in sportkleding wordt verwacht. Wanneer je in het bezit bent van een sportrolstoel en stick vragen we je deze ook mee te nemen voor gebruik tijdens de oefensituaties. Na inschrijving en betaling worden via de mail een oefendocument en studiematerialen toegezonden.

Aanmelden

Via de knop ‘Aanmelden’ hierboven kun je je inschrijven voor de cursus. De kosten van de cursus bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal theorie en praktijk, een oefenexamen en een certificaat bij slagen. Let op: de aanmelding is pas geldig als het hele proces, inclusief de betaling via iDeal, is doorlopen en afgerond.

Voor inhoudelijke vragen rondom de cursus kun je contact opnemen met Harmen van Kamp via h.vankamp@telfort.nl

Cursusleiders

Harmen van Kamp en Jeroen van Kamp