Nationaal Hockeycongres 2022

Online
  • Alle districten
  • Netwerkbijeenkomst
  • Secretaris
  • Voorzitter 

De inschrijving voor het Nationaal Hockeycongres 2022 is geopend! Deze 24ste editie organiseren we wederom online en heeft net even een andere opzet dan je van ons gewend bent. Het congres staat in het teken van de Strategische Visie 2026: Nederland Hockeyland, met bijzondere aandacht voor de instroom van Jongste Jeugd en een passend aanbod voor 25-45 jarigen.

Wat gaan we doen?

Laat je op zaterdagochtend 5 februari 2022 inspireren. We gaan met elkaar in gesprek over onze gezamenlijke ambitie Nederland Hockeyland in 2026 en hoe we daar samen met de hockeyverenigingen willen komen. Dit doen we door met experts, ervaringsdeskundigen en verenigingen te praten over trends en ontwikkelingen, (leden)statistieken en inzichten in de verschillende doelgroepen. Daarbij maken we ook de vertaling naar wat je op de vereniging kunt doen en hoe we samen gaan bouwen aan Nederland Hockeyland. Uiteraard is er ook ruimte om je vraag te stellen. Gebruik de opgedane kennis en ideeën om vervolgens met jouw eigen vrijwilligers concreet aan de slag te gaan.

Vervolgsessies

In het verlengde van het Nationaal Hockeycongres worden gedurende het seizoen verschillende vervolgsessies georganiseerd om verenigingen verder op weg te helpen bij de focuspunten van 2022. Deze sessies zijn bedoeld voor betrokkenen van verenigingen en zijn een verdieping van de onderwerpen die tijdens het congres zijn besproken. Hierin worden nog meer praktische voorbeelden en handvatten geboden waarmee gerichte vervolgstappen kunnen worden gezet. Tijdens het congres delen we de planning van deze vervolgsessies.

Meld je nu aan!