Netwerkbijeenkomst TM ‘Sport en Privé in balans’

Gooische Hockey Club
Bussumse Meerweg 9
1218 XV Hilversum
  • Netwerkbijeenkomst
  • Technisch kader: trainer/coach
  • Technische commissie

Het KNHB Expertisecentrum organiseert op maandag 27 mei a.s. voor de 8e keer een netwerkbijeenkomst voor Technisch Coördinatoren, Technisch Managers, Technisch Directeuren en voorzitters van Technische commissies. Tijdens de bijeenkomst zal één van de zes thema’s uit de visie op de ontwikkeling van hockeyers centraal staan.

Sport en Privé in balans
De rol van de ouder

In een interactieve sessie zullen Steven Pont en Helen Lejeune-Van der Ben hun licht laten schijnen over de rol die ouders hebben bij de (hockey) ontwikkeling van hun kinderen en hoe je hier als Technisch verantwoordelijke mee om kan gaan.

Steven Pont is (ontwikkelings)psycholoog en systeem therapeut. In zijn werk houdt Steven zich o.a. bezig met de relatie tussen mensen in hun privé omgeving en op het werk. Voor de KNHB schreef hij eerder het hockeyvisie artikel “waarom hamsters niet hockeyen” en voor de KNVB maakte hij het filmpje “De kracht van gezag”.

Helen Lejeune-Van der Ben is oud international en werd onder andere Europees- en Wereldkampioen. Na haar hockey carrière is ze Trainer/Coach geweest bij verschillende verenigingen. Op het moment is ze Trainer/Coach van Nederlands Meisjes A en voor volgend seizoen is ze tevens aangesteld als Technisch Directeur Jeugd bij HGC.

Programma:
18:30 – 19:30 uur        Ontvangst inclusief maaltijd
19:30 – 21:30 uur        Interactieve workshop
21:30 – 21:45 uur        Diploma uitreiking TM4 2018/2019
21:45 – Einde              Afsluitende borrel

Klik HIER om je aan te melden. Na ontvangst van je betaling ontvang je een deelnamebevestiging. Aanmelden kan tot donderdag 23 mei 2019.

Wij verwelkomen je graag op 27 mei 2019!