Symposium Sportiviteit & Respect

H.C. Rotterdam
Hazelaarweg 2
3053 PM Rotterdam
  • Netwerkbijeenkomst

Het symposium is vol, aanmelden is niet meer mogelijk!

H.C. Rotterdam organiseert op zaterdag 31 maart tijdens de Euro Hockey League (EHL) een symposium Sportiviteit & Respect (S&R). Met dit evenement wil H.C. Rotterdam, samen met de KNHB en alle verenigingen, extra aandacht aan dit actuele thema geven.

Zowel ouders, spelers, trainer/coaches en scheidsrechters kunnen bijdragen om het hockey zo leuk mogelijk te maken. Hoe zorgen we voor een goede sfeer op en rond het veld? Hoe geven we met zijn allen het goede voorbeeld? De omgang met toeschouwers, coaches en spelers heeft zijn weerslag op wat er op het veld gebeurt. Hoe kun je dat zo positief mogelijk aanpakken? Het klinkt simpel en vanzelfsprekend, maar toch is er nog veel te verbeteren op dit gebied.

Workshop

Het symposium staat in het teken van ontmoeten, kennisdelen, leren van elkaar en vragen stellen rondom het thema S&R. Tijdens de workshop bedenk je met elkaar hoe je op een positieve manier ouders, coaches en spelers gewenst gedrag kunt laten vertonen. Daarnaast denk je na over hoe je scheidsrechters goed kunt voorbereiden en meer vertrouwen kunt geven, waardoor zij beter en met meer plezier hun wedstrijden fluiten en daarnaast de waardering krijgen die ze verdienen.

Euro Hockey League

Het symposium wordt afgesloten met een lunch. Daarna is er gelegenheid om samen naar de wedstrijd(en) van de EHL te kijken.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor de ambassadeur Sportiviteit & Respect (S&R) van de vereniging en/of de persoon die binnen het bestuur affiniteit heeft met S&R.