Workshop ‘Presteren met communiceren’

DeWeerelt van Sport
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
  • Alle districten
  • Verenigingsondersteuning

De manieren waarop we met elkaar communiceren is continu in ontwikkeling. Ook binnen jouw vereniging heb je hiermee te maken. Welke middelen kies je om jouw achterban goed te bereiken? Hoe kan je met de juiste communicatie nieuwe leden werven? Hoe kan je vrijwilligers behouden en hoe bied je sponsoren een podium? En hoe zorg je dat de vereniging niet alleen zelf communiceert, maar dat de club ook de kracht van ambassadeurs benut?

Dit zijn vragen die vanuit de accountmanagers van de KNHB naar voren komen tijdens de clubbezoeken en daarom centraal staan tijdens de workshop ‘Presteren met communiceren’. De workshop wordt geleid door Martin van Berkel (Manager Communicatie en Media bij de Nevobo en eigenaar van communicatieadviesbureau Meer Bereik) en geeft jouw vereniging vele handvatten om een grote stap te zetten op het gebied van communicatie. De inhoud van de avond is een mix tussen slimme strategische keuzes, de kansen van de diverse communicatiemiddelen, handige manieren om de communicatie te organiseren, inspirerende content en vele praktische tips en good practices.

Aanmelden
Via deze pagina kun je je inschrijven voor de workshop. Let op: per vereniging kunnen maximaal twee personen zich aanmelden.