Landelijke Jeugdcompetities 2021-2022

In de algemene competitie-informatie landelijke jeugdcompetities (zie onder downloads) vind je informatie over de opzet van de competities, de speeldagen, NK’s en play-offs en belangrijke aandachtspunten voor wat betreft aanvangstijden, richtlijnen voor de planning, inhaaldagen etc.

Start competitie

De landelijke Topklasse en landelijke subtopklasse A- en B-jeugd is gestart op zaterdag 4 september 2021. Er wordt eerst een voorcompetitie gespeeld. Vervolgens plaatsen de teams zich voor de Landelijke competitie, de Super competitie, de Landelijke Subtopklasse of gaan ze spelen in de 1e klasse van het district.

Herindeling A-junioren

De A-jeugd heeft de voorcompetitie afgerond en teams hebben zich geplaatst voor de vervolgcompetitie. De poule-indeling vind je bij de downloads hieronder. Het wedstrijdprogramma staat in de standenmotor.
Op zaterdag  november 6 november 2021 starten deze competities.

Herindeling B- en C-junioren

Ook de B- en C-jeugd hebben de voorcompetitie afgerond en hebben zich geplaatst voor de vervolgcompetitie. De poule-indeling vind je bij de downloads hieronder. Het wedstrijdprogramma staat in de standenmotor.
Op zaterdag  12 maart 2022 starten deze competities.

Downloads

Deel deze pagina