NK MBO Hockey 2017 wederom zeer geslaagd

Vrijdag 19 mei vond alweer de 11e editie van het NK MBO Hockey plaats. Veertien damesteams en zes herenteams namen deel aan het toernooi.

Vanuit het hele land (van Haarlem tot Rotterdam en van Zwolle tot Eindhoven) waren de teams in alle vroegte afgereisd naar Amersfoort. Iedereen had er zin in en gelukkig was het droog. De organisatie lag weer in handen van de studenten van de sportacademie Amersfoort en de wedstrijden werden gefloten door enthousiaste (bonds)scheidsrechters.

Er werden mooie wedstrijden gespeeld. Er waren mooie acties te zien voor het publiek en om de spanning er in te houden waren er zelfs shoot outs nodig om de uiteindelijke winnaar bij de heren te bepalen. In de finale van de dames ging de strijd tussen het ROC Mondriaan (Den Haag) en het Rijnijssel (Arnhem). De dames van het Rijnijssel scoorde 2x waardoor zij Kampioen NK MBO Hockey 2017 werden.

In de eindstrijd bij de heren was het spannend tussen het CIOS Haarlem en het Alberda College (Rotterdam). Aan beide kanten werden mooie doelpunten gemaakt waarna shoot-outs moesten beslissen wie kampioen werd. Het Alberda College scoorde 1 keer meer en werd kampioen.

Kampioen dames 2017 Rijnijssel

Het was weer een mooie sportieve dag om op terug te kijken. Meer foto’s zijn te zien op de Facebook pagina van de sportacademie Amersfoort.

Kampioen heren 2017 Alberda College

Volgend schooljaar

Zodra de datum voor volgend schooljaar bekend is wordt deze gepubliceerd op de KNHB website. Ben jij zelf hockeyer en volg je een studie op het MBO, zorg dan dat je er volgend jaar ook bij bent!

Deel deze pagina