Scheidsrechterscursus A- en B-licentie (E-Hockey)

DeWeerelt
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht
  • Scheidsrechters

De scheidsrechterscursus A en B-licentie is een opleiding voor scheidsrechters van de E-Hockey competitie. Op zaterdag 16 februari 2019 organiseert de KNHB een nieuwe licentie A en B cursus voor het opleiden van scheidsrechters E-hockey. De cursus vindt plaats in DeWeerelt aan de Orteliuslaan 1041 te Utrecht en duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Het programma:

09.30 uur – Ontvangst

10.00 uur – Start cursus E-Hockey

15.15 uur – Examen en uitslag

15.55 uur – Afronding cursus

Inhoud cursus

De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Dit betekent dat je, indien mogelijk, in sportkleding wordt verwacht. Wanneer je in het bezit bent van een sportrolstoel en stick vragen we je deze ook mee te nemen voor gebruik tijdens de oefensituaties. Na inschrijving en betaling worden er via de mail een oefendocument en studiematerialen toegezonden.

Cursusleiders

Harmen van Kamp en Jeroen van Kamp

Aanmelden

Via de knop ‘Aanmelden'(zie bovenaan pagina) kom je op de pagina waar je je kunt inschrijven voor de cursus. De kosten van de cursus bedragen €25,- per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal theorie en praktijk, een oefenexamen en een certificaat bij slagen. Let op! De aanmelding is pas geldig als het hele proces, inclusief de betaling via iDeal, is doorlopen en afgerond. Voor inhoudelijke vragen rondom de cursus kun je contact opnemen met Harmen Kamp.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen rondom de cursus kun je contact opnemen met Harmen Kamp.