Week van de Scheidsrechter 2023

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vindt de Week van de Scheidsrechter weer plaats. We zijn achter de schermen hard aan het werk en zodra hier meer informatie over beschikbaar is is het hier te lezen.

Spelregelcafé

Wil jij als vereniging een spelregelcafé organiseren? Leuk! Het spelregelcafé (van vorig seizoen) hieronder zal beschikbaar blijven. We nodigen jullie van harte uit om een spelregelcafé te organiseren. Nodig vooral ook scheidsrechters van omliggende verenigingen uit in het kader van ontmoeting en kennisdeling!

Download hieronder de vragen en antwoorden voor het spelregelcafé! Veel plezier en succes met de organisatie. Wees creatief! Maak er een mooie en inspirerende avond van met elkaar.

 

Winactie

Als vereniging staat het jullie vrij om in te vullen hoe jullie je scheidsrechters bedanken. Doen jullie iets leuks en origineels? Vergeet dit niet te delen op je social mediakanalen op 30 september en 1 oktober met #weekvandescheidsrechter en een tag naar de KNHB en TEAMFLUIT: wie weet win jij kaarten voor de Pro League voor je gehele arbitrage commissie!

 

Deel deze pagina