Week van de Scheidsrechter 2022

We kijken terug op een mooie Week van de Scheidsrechter 2022. Er zijn veel scheidsrechters bedankt en in het zonnetje gezet!

We hebben mooie initiatieven gezien vanuit het hele land. Bedankt voor de inzet!

Het spelregelcafé hieronder zal beschikbaar blijven.

Winactie

Als vereniging staat het jullie vrij om in te vullen hoe jullie je scheidsrechters bedanken. Doen jullie iets leuks en origineels? Vergeet dit niet te delen op je social mediakanalen op 1 & 2 oktober met #weekvandescheidsrechter en een tag naar de KNHB: wie weet wint jouw vereniging één van de drie masterclasses gegeven door Coen van Bunge!

Winnaars:

-Abcoude

-Oss

-Zwaluwen

Spelregelcafé

Voorgaande jaren werd tijdens de week van de scheidsrechter het spelregelcafé georganiseerd voor verenigingen. Tijdens de coronaperiode hebben we vanuit de KNHB een alternatieve, online vorm georganiseerd. Dit jaar is het echter weer mogelijk om de spelregelcafés fysiek op de vereniging te laten plaatsvinden. We nodigen jullie dan ook van harte uit om een spelregelcafé te organiseren. Nodig vooral ook scheidsrechters van omliggende verenigingen uit in het kader van ontmoeting en kennisdeling!

Download hieronder de vragen en antwoorden voor het spelregelcafé! Veel plezier en succes met de organisatie. Wees creatief! Maak er een mooie en inspirerende avond van met elkaar.

Deel deze pagina