Week van de Scheidsrechter

Scheidsrechters zijn onmisbaar. In de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje en bedanken we ze voor hun inzet. In 2021 vond de Week van de Scheidsrechter plaats van 25 september tot en met 3 oktober.

Terugblik 2021

Winactie

Mooie woorden. Lokale media-aandacht. Chocolade, taart en koekjes. Scheidsrechters door het hele land werden op allerlei manieren bedankt door de hockeyverenigingen.

Ook hielden we een winactie met een mooie prijs: begeleiding van een bondsscheidsrechter op de vereniging.

De winnaars zijn:

  • HHC Quick Stick
  • Goorse MHC
  • HV Abcoude

Van harte gefeliciteerd en een fijne leerzame dag gewenst!

Spelregelcafé Jongste Jeugd Spelbegeleiders

Hierin werden de spelregels en tips en tricks voor het begeleiden van een Jongste Jeugd wedstrijd behandeld. Bekijk deze sessie hier terug:

Spelregelquiz Clubscheidsrechters

Speciaal voor clubscheidsrechters hielden we een spelregelquiz. Hierin kwamen de (nieuwe) spelregels aan bod.

Webinar CS+: bespreking test 3.0

In deze bijeenkomst bespraken we de nieuwe CS+ test. Bekijk het hier terug:

Podcast online arbitragecoördinatoren

Podje Hockey is de podcast van de KNHB. Hierin hoor je elke maand alles wat je moet weten over training, coaching, arbitrage en technisch management. Op 30 september is er een speciale editie voor alle arbitragecoördinatoren.

Beluister de podcast

Line-up (CS+) scheidsrechters bij Bondsscheidsrechters

Op zondag 3 oktober jl. mochten scheidsrechters meelopen met bondsscheidsrechters van de Hoofdklasse. Dit was een groot succes, zoals de foto’s bij Oranje Rood en HC Twente laten zien:

Dank aan alle verenigingen

Graag bedanken we iedere vereniging voor het tonen van waardering naar de scheidsrechters. En natuurlijk alle scheidsrechters voor het begeleiden van de wedstrijden het gehele seizoen!

Meer informatie

Wil je meer weten over de Week van de Scheidsrechter? Of heb je een leuk idee voor volgend jaar? Neem contact met ons op via arbitrage@knhb.nl.

Deel deze pagina