Heb jij je al aangemeld voor de Sportkadermonitor?

Heb jij je al aangemeld voor de Sportkadermonitor?

Ben jij kaderlid (trainer, coach, scheidsrechter en/of bestuurder)? Dan kun je je aanmelden voor het panel van de Sportkadermonitor. De Sportkadermonitor is een gezamenlijke meetmethode van de KNHB, de andere sportbonden en NOC*NSF rondom het sportkader.

Sportdeelname in Nederland vergroten

Een goed functionerend arbitrerend, bestuurlijk en sporttechnisch kader is onmisbaar om de sportdeelname in Nederland op peil te houden én te vergroten. Om kaderleden hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij een helder beeld van het sportkader nodig: wat motiveert kaderleden? Wat is hun opleidingsachtergrond? Hebben ze behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van hun taken? Belangrijke vragen waar wij graag het antwoord op willen weten, zodat we ons beleid, onze opleidingen en onze ondersteuning zoveel mogelijk kunnen laten aansluiten op jullie behoefte.

Als je je nu aanmeldt, kun je direct meedoen aan het huidige onderzoek, dat deze week van start is gegaan. Voor hierop volgende onderzoeken ontvang je automatisch een bericht in je mailbox.

 

Deel deze pagina