Bondscoach Jeroen Delmée maakt selectie FIH Pro League Eindhoven bekend

Bondscoach Jeroen Delmée maakt selectie FIH Pro League Eindhoven bekend

Jeroen Delmée, bondscoach van het Nederlands Elftal Heren, heeft de selectie bekend gemaakt waarmee hij in de FIH Pro League op HC Oranje-Rood aantreedt tegen India en Australië.

Van 7 tot en met 12 juni komen de OranjeHockey Heren van TeamNL op het complex van Oranje-Rood twee keer uit tegen India en Australië. Voor deze wedstrijden zijn 22 spelers geselecteerd. Delmée: “We zien deze eerste Pro League serie als een mooie kans om een aantal talenten de kans te geven om op internationaal niveau ervaring op te doen. Tegelijkertijd biedt dat ons de gelegenheid om andere spelers rust te geven in deze drukke periode. Iets dat wij belangrijk vinden met het oog op het behouden van mentale frisheid van de spelers.”

Delmée roept voor de wedstrijden bij Oranje-Rood de volgende 22 spelers op:

Voornaam Achternaam Vereniging
Max Bie de Oranje-Rood
Koen Bijen Den Bosch
Pirmin Blaak (K) Oranje-Rood
Justen Blok Rotterdam
Timo Boers Den Bosch
Miles Bukkens Pinoké
Boris Burkhardt Amsterdam
Thijs Dam, van Rotterdam
Luke Dommershuijzen Amsterdam
Steijn Heijningen, van Rotterdam
Tjep Hoedemakers Rotterdam
Jaïr Horst, van der Den Bosch
David Huussen Klein Zwitserland
Jip Janssen Kampong
Derk Meijer (K) Rotterdam
Floris Middendorp Amsterdam
Joep Mol, de Oranje-Rood
Tijmen Reijenga Oranje-Rood
Pepijn Reijenga Den Bosch
Sheldon Schouten Oranje-Rood
Duco Telgenkamp Kampong
Jasper Tukkers Den Bosch

Max de Bie (Oranje-Rood), Timo Boers (Den Bosch), Miles Bukkens (Pinoké), Boris Burkhardt (Amsterdam), David Huussen (Klein Zwitserland), Pepijn Reijenga (Den Bosch), Sheldon Schouten (Oranje-Rood) en Duco Telgenkamp (Kampong) kunnen hun debuut maken.

FIH Pro League – Eindhoven (7 t/m 12 juni) en Amsterdam (23 t/m 28 juni)
Zowel het Nederlands Elftal Heren als het Nederlands Elftal Dames speelt de eerste FIH Pro League wedstrijden in Nederland van woensdag 7 juni t/m maandag 12 juni op het complex van HC Oranje-Rood in Eindhoven.

Van vrijdag 23 juni t/m maandag 28 juni spelen beide teams in het Wagener Stadion. De selectie voor de tweede serie wedstrijden in het Wagener Stadion is nog niet bekend.

Klik hier voor het volledige FIH Pro League programma en ticketverkoop voor de Nederlandse Dames en Heren. De duels op zaterdag 10 juni (Oranje-Rood) en 24 juni (Wagener Stadion) zijn al uitverkocht.

Deel deze pagina