De Boer Structures en KNHB verlengen samenwerking

De Boer Structures en KNHB verlengen samenwerking

De Boer Structures en de KNHB hebben hun samenwerking verlengd tot en met december 2020. De Boer is sinds 1994 Official Supplier en bouwt voor alle internationale toernooien van de KNHB de tijdelijke accommodaties.

De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor grote evenementen en urgente zakelijke toepassingen. De komende jaren zal De Boer diverse tijdelijke accommodaties verzorgen voor de KNHB, waaronder tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam. Dit EK voor dames en heren vindt plaats van 18 tot en met 27 augustus in het Wagener Stadion.

V.l.n.r. Erik Gerritsen (directeur KNHB), Marc Westerwaal (commercieel directeur De Boer Structures)

Marc van Raaij, accountmanager bij De Boer: “Dankzij onze ervaring bij grote sportevenementen kunnen we perfect inspelen op de behoeften in tijdelijke ruimte en kunnen we snel schakelen bij last-minute wijzigingen. Met het wederzijdse vertrouwen dat we hebben opgebouwd dankzij onze jarenlange ervaring met de KNHB kijken we uit naar de mooie toernooien die samen zullen volgen.”

Erik Gerritsen, directeur KNHB: “We zijn trots dat we onze langdurige en goede relatie met De Boer kunnen voortzetten. Mede door de expertise van De Boer zijn onze internationale evenementen voor de hockeyliefhebbers en genodigden een groot succes. We kijken uit naar de aanwezigheid van De Boer op het EK aanstaande zomer in Amsterdam.”

Deel deze pagina