Digitale kennissessie voor ervaren trainers en coaches

Digitale kennissessie voor ervaren trainers en coaches

Op donderdag 23 april organiseert de KNHB voor ervaren trainers en coaches een interactieve digitale kennissessie. Alyson Annan, bondscoach van het Nederlands Elftal Dames en coach van de JC1 bij AH&BC, is hierbij aanwezig.

Het thema van de kennissessie is ‘Een bijdrage leveren aan het team’. Dit is één van de zes uitgangspunten van onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers.

Een bijdrage leveren aan het team

Iedere speler is verantwoordelijk voor zijn of haar bijdrage aan het team. Zowel op het veld als daarbuiten. Hockey is een teamsport, maar begint bij het individu. Je komt dus niet alleen iets halen, maar ook iets van jezelf bréngen. Ben jij je bewust van wie je bent, wat je krachten en valkuilen zijn en wat jóuw bijdrage aan het team kan zijn? En als trainer/coach; hoe draag jij buiten het veld bij aan het team? En in hoeverre zet jij bewust de kwaliteiten van de kinderen in jouw team in?

In de huidige tijd, waarin de verenigingen gesloten zijn en er niet getraind mag worden, is het beantwoorden van deze vragen misschien wel veel lastiger, maar juist ook heel belangrijk. Hoe zorg jij als trainer/coach voor de verbinding met jouw team nu jullie niet het veld op kunnen? Tijdens de kennissessie ga je hierover met elkaar en met Alyson in gesprek.

Aanmelden

De kennissessie vindt online plaats op donderdag 23 april van 20.00 – 21.00 uur via Microsoft Teams. De deadline voor het aanmelden is inmiddels verstreken. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk.

Deel deze pagina