Do zingt EK Hockey-lied

Do zingt EK Hockey-lied

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) lanceert het EK Hockey-lied ‘Sterker Dan Alleen’. Het lied wordt gezongen door Do, die het nummer samen met Allan Eshuijs schreef.

‘Sterker Dan Alleen’ gaat over doorzettingsvermogen, vertrouwen en samenwerken. Het nummer is speciaal geschreven voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 die op vrijdag 18 augustus van start gaan. Voorafgaand aan de openingswedstrijd van het toernooi, de dameswedstrijd Nederland – Spanje, brengt Do ‘Sterker Dan Alleen’ live ten gehore. Dat gebeurt tijdens de officiële opening van de nieuwe hoofdtribune van het Wagener Stadion. ‘Sterker Dan Alleen’ is vanaf vandaag te streamen en te downloaden via Spotify en iTunes.

Samen met een aantal internationals nam Do de bijbehorende videoclip op in de Bullet Sound Studio’s in Nederhorst den Berg. “Topsport is iets bijzonders, je zet alles aan de kant om je doel te behalen en de beste prestatie te leveren. Er komt een heleboel bij kijken op weg naar de top en dat vereist veel doorzettingsvermogen”, aldus Do die vroeger zelf op hoog niveau heeft getennist en ook met de stick goed uit de weg kan, bleek tijdens de opnames van de videoclip.

Do

Zangeres Dominique van Hulst, oftewel Do, had wereldhits met ‘Heaven’ en ‘On and On’. Ze scoorde een nummer 1 hit met het nummer ‘Hij gelooft in mij’ en samen met Marco Borsato met het nummer ‘Voorbij’ en presenteerde o.a. ‘The Next Pop Talent’ en ‘Surprise Surprise’. Begin dit jaar kwam haar Nederlandstalige album ‘Momentum’ uit.

Rabo EuroHockey Championships 2017

Van 18 tot en met 27 augustus 2017 organiseren de KNHB, de European Hockey Federation (EHF) en hoofdsponsor Rabobank de Rabo EuroHockey Championships 2017. Het toernooi vindt plaats in het vernieuwde Wagener Stadion in Amsterdam. Tien Europese landen, vertegenwoordigd in acht dames- en acht herenteams, spelen gedurende tien dagen om de Europese hockeytitels. Tijdens de poulefase (18 tot en met 23 augustus) speelt iedere dag één van de Nederlandse Elftallen om 20.00 uur. De finales worden gespeeld op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. Diverse dagen zijn al uitverkocht maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Het totale programma, tickets en meer informatie vind je op www.rabo-eurohockeychampionships2017.nl.

(Foto: KNHB/ Koen Suyk)

Deel deze pagina