DWF weer te gebruiken

DWF weer te gebruiken

Update DWF problemen zondag 09.00 uur

De afgelopen uren is door technici hard gewerkt aan de oplossing van de DWF-problemen van zaterdag. Het DWF is inmiddels weer te benaderen als voorgaande weken. Gebruikers hebben weer toegang en kunnen het formulier op normale wijze invullen en afronden.

Vanzelfsprekend vinden wij het enorm vervelend dat het formulier gisteren voor veel gebruikers niet goed te benaderen was. Wij hopen dat begeleiders,coaches en scheidsrechters van de zaterdagwedstrijden alsnog het formulier willen invullen en afronden. We constateren ook dat dit sinds gisteravond laat en vanochtend in groten getale gebeurt, waarvoor onze dank!
Let op: wanneer een scheidsrechter de uitslag heeft ingevuld, is het niet meer mogelijk de spelers te selecteren. Indien nodig kunnen coaches en begeleiders de spelers alsnog handmatig toevoegen via een opmerking (opmerkingen-veld is te openen door op het tekstballonnetje te klikken).

De KNHB houdt het verloop van de zondag natuurlijk goed in de gaten. Mocht er reden zijn gebruikers te informeren, dan zullen wij dit doen via de website en het twitter-account van de KNHB.

De wedstrijdsecretarissen hebben vanochtend tussen 09.00 en 09.30 per e-mail een update van de competitieleiding ontvangen.

We wensen iedereen een sportieve zondag!

Deel deze pagina