FIH Pro League duels Oranje Heren tegen België verplaatst naar Wagener Stadion

FIH Pro League duels Oranje Heren tegen België verplaatst naar Wagener Stadion

Naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen heeft de KNHB in overleg met de FIH besloten de beide FIH Pro League wedstrijden van het Nederlands Elftal Heren tegen België, op 26 en 28 november, van Rotterdam te verplaatsen naar het Wagener Stadion in Amsterdam.

Omdat het op dit moment niet toegestaan is publiek tot de wedstrijden toe te laten, is het voor de KNHB eenvoudiger de wedstrijden in het Wagener Stadion te spelen. Alle materialen om het lege stadion aan te kleden zijn daar bijvoorbeeld voorradig net als de mogelijkheid het terrein af te kunnen sluiten.

Fans die al in bezit waren van kaarten, ontvangen hun geld retour; het gehele aankoopbedrag, inclusief servicekosten en eventuele bijkomende verzendkosten, wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard waarmee betaald is. Iedereen die een kaart/kaarten heeft gekocht, ontvangt hierover vandaag via ticketprovider Eventim bericht.

Ziggo zendt live uit

Beide wedstrijden tegen de olympisch kampioen worden live uitgezonden via Ziggo. hockey.nl zal eveneens ruim aandacht aan de wedstrijden besteden. Op vrijdagvond 26 november start de wedstrijd om 18.30 uur, terwijl op zondag 28 november de wedstrijd om 14.00 uur begint.

Deel deze pagina