Hockey in ontwikkeling: wat vind jij?

Hockey in ontwikkeling: wat vind jij?

Onze visie op de ontwikkeling van hockeyers is inmiddels 3 jaar oud. Tijd om de balans op te maken. Wat vind jij van deze visie en de ontwikkeling van de hockeysport in Nederland? Doe mee aan onze online vragenlijst en maak kans op een mooie prijs!

Vul de online vragenlijst in (10 minuten)

Het onderzoek is voor 3 verschillende doelgroepen gemaakt:

De verzamelde gegevens worden anoniem geanalyseerd en het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Doe je mee? Dan maak je hier kans op:

  • Bestuurders: 1 bezoek aan een Pro League wedstrijd met het bestuur
  • Trainers/coaches: 10x coachbordje
  • Hockeyers: 2x 2 kaarten voor een Pro League wedstrijd naar keuze

Doel onderzoek

Met dit onderzoek doen we een 1-meting van onze visie, na de 0-meting in 2019. Hiermee brengen we in kaart wat de status van de visie is, 2 jaar na de lancering. Deze meting herhalen we elke 2 jaar, zodat we kunnen zien waar de vooruitgang zit en waar de meeste aandacht nodig is. Zo bepalen we concrete vervolgstappen.

Visie op ontwikkeling van hockeyers

in 2018 hebben we onze visie op de ontwikkeling van hockeyers opgesteld. Hiermee willen we de hockeysport kwalitatief nog sterker maken, plezier in de sport verhogen en ervoor zorgen dat hockeyers zich ontwikkelen en verbonden blijven aan de sport. In 2019 deden we een 0-meting ten aanzien van de visie:

0-meting visie

Vragen

Heb je vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Sophie Kustermans (Coördinator Onderzoek & Kennis): sophie.kustermans@knhb.nl.

Meer onderzoek

Deel deze pagina