Hockey overal van iedereen? Doe met ons mee!

Hockey overal van iedereen? Doe met ons mee!

De KNHB wil graag dat iedereen plezier beleeft op en rondom het hockeyveld. Of je nou speler, trainer/coach, scheidsrechter, vrijwilliger, fan of ouder bent of simpelweg nog niet bekend bent met hockey. We realiseren ons helaas dat nog niet iedereen zich welkom voelt in het hockey. Daarom besteedt de KNHB aandacht aan inclusiviteit & diversiteit.

Waaraan moet dan aandacht besteed worden en hoe doen we dat op een goede manier? Graag gaan we hierover met jou in gesprek. Om te kijken wat al goed gaat, zodat anderen daarvan kunnen leren. Plus om te kijken wat er beter kan. Welke drempels worden er nu ervaren en hoe kunnen we deze samen wegnemen? Welke rol kunnen de KNHB, verenigingen, trainers, coaches, scheidsrechters, teamgenoten en/of jij zelf daar in spelen?

Kortom, vind jij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in het hockey? Meld je dan nu aan om jouw ervaringen, mening en ideeën met de KNHB te delen (als je al ervaring hebt in de hockeysport, maar ook als je dat (nog) niet hebt). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we in welke vorm we dit gaan organiseren.

Deel deze pagina