Huizen - Laren (dames) zondag live bij Ziggo Sport

Huizen - Laren (dames) zondag live bij Ziggo Sport

Donderdagavond 12 april en vrijdagavond 13 april wordt er weer een aantal inhaalwedstrijden gespeeld in de Hoofdklasse (zowel dames als heren):

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de uitslagen? Download dan de hockey.nl app en zet je pushnotificaties aan. Je kunt er nu voor kiezen live de tussenstanden en doelpuntenmakers te ontvangen. Of bekijk de wedstrijdverslagen en beelden op hockey.nl. Samenvattingen zijn vanaf zaterdag 18.00 uur beschikbaar via dit kanaal.

Aanloop naar de play-offs 2017-2018

Zondag 29 april is de eerste wedstrijd in de play-offs om het Nederlands Kampioenschap van de Hoofdklasse Dames. Amsterdam, Den Bosch en S.C.H.C. hebben zich al geplaatst, de komende wedstrijden moet duidelijk worden wie zich daarbij voegt, Laren of Oranje Rood. Bij de heren nemen Bloemendaal en Kampong in ieder geval deel aan de play-offs, maar ook daar is het met nog vier speelronden te gaan nog spannend welke andere teams de play-offs zullen spelen. Die strijd gaat tussen Amsterdam, Oranje-Rood en Rotterdam. Benieuwd wanneer de play-offs worden gespeeld? Bekijk het volledige programma op de website.

Hoofdklasse op televisie

Zondag 15 april is Ziggo Sport live aanwezig bij de dameswedstrijd Huizen – Laren om 12:30 uur. NOS zendt van de herenwedstrijd Oranje-Rood – Bloemendaal een samenvatting uit in de reguliere uitzending om 18.10 uur op NPO 1.

Om 19.15 uur wordt het programma Hoofdklasse Hockey uitgezonden op Ziggo Sport. Daarin zie je alle samenvattingen van de wedstrijden. Het programma wordt zondagavond om 23.40 uur herhaald. Ook op Maandag 16 april is de herhaling te zien om 9.55 uur, 16.50 uur en 23.55 uur.

Deel deze pagina