Indeling Bondscompetities seizoen 2022-2023 bekend

Indeling Bondscompetities seizoen 2022-2023 bekend

De afdeling Competitiezaken van de KNHB heeft de poule-indeling van de Bondscompetities 2022-2023 bekend gemaakt. In de download onderaan dit nieuwsbericht zijn de poule-indelingen opgenomen van alle Bondscompetities. Hieronder vallen de competities voor standaardteams (Dames 1 en Heren 1) in de Hoofdklasse tot en met Vierde Klasse. Tevens is de indeling opgenomen van de hoogste reserve- en 30+ en D45+ teams in de districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden Nederland (regio West).

De indeling van de Vierde Klasse voor standaardteams wordt medio augustus gepubliceerd. In de download vind je wel de opgegeven teams, maar nog niet de poule-indelingen. Dit komt door de vele wijzigingen die in de Vierde Klasse vaak nog plaatsvinden.

De indeling van de H45+ competitie volgt later deze week via mail.

De wedstrijdprogramma’s

De wedstrijdprogramma’s voor de standaardteams uitkomend in de Hoofdklasse t/m Derde klasse worden begin augustus gepubliceerd. De wedstrijdprogramma’s van de Vierde klasse van de standaardteams, de reserve competitie regio West en de 30+ en D45+ worden halverwege augustus gepubliceerd.

Vragen

Verenigingsfunctionarissen (wedstrijdsecretarissen, secretarissen of bestuursleden Senioren) die vragen hebben, kunnen contact opnemen via competitie@knhb.nl.

Let op: het betreft een voorlopige indeling. Hierin kunnen nog wijzigingen worden aangebracht.

Deel deze pagina