Inschrijving Nationaal Hockeycongres 2024 geopend

Inschrijving Nationaal Hockeycongres 2024 geopend

Op zaterdag 20 januari 2024 vindt de 26ste editie plaats van het Nationaal Hockeycongres in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Het wordt een bijzondere editie want tijdens het congres vieren we met elkaar ook het 125 jarig jubileum van de KNHB. Bestuurders en verenigingsmanagers kunnen zich vanaf nu hiervoor aanmelden.

Thema ‘Sportplezier in Nederland Hockeyland – Samen focussen op groei’

Hockey biedt al 125 jaar plezier aan jong en oud. Op de 326 hockeyclubs wordt elke dag veel hockeyplezier beleefd. Tegelijkertijd zien we dat de wereld onderhevig is aan veranderingen en dat dit ook zijn weerslag heeft op de hockeysport en het verenigingsleven.

Om in de toekomst een bloeiende sport te blijven, moeten we meer mensen laten zien en ervaren hoe mooi onze sport is en hoeveel plezier er in te behalen valt. En dus moeten we in actie komen. In plaats van doen wat we deden, moeten we ons gaan focussen om resultaat te behalen.

Tijdens het congres gaan we hierop in en geven we je handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Programma een aanmelden 

De opzet van het Nationale Hockeycongres is anders dan voorgaande edities. Het programma voor de bestuurders en verenigingsmanagers is zowel in de ochtend als middag plenair. Daarnaast is er een apart programma voor verschillende doelgroepen.

Uitgebreide informatie over het congres en programma lees je op knhb.nl/nhc2024. Daar kunnen bestuurders en verenigingsmanagers zich direct aanmelden.

Deel deze pagina