Inschrijving regiocompetities senioren op 4, 11 en 18 juli

Inschrijving regiocompetities senioren op 4, 11 en 18 juli

De overheid maakt naar verwachting op 30 juni, of eerder, bekend dat de coronamaatregelen verder gaan worden versoepeld. Sinds 5 juni is het inmiddels toegestaan dat de jeugd in de regio weer competities kan spelen én dat alle senioren weer, zonder rekening te houden met de afstandsregels, mogen trainen. De verwachting is dat in de volgende stap ook gaat worden toegestaan dat senioren weer wedstrijden tegen andere verenigingen mogen spelen.

De KNHB wil ook alle senioren graag nog een verkorte competitie aanbieden om het seizoen 2020-2021 toch nog op een leuke manier af te sluiten. De verenigingen hebben afgelopen donderdag dan ook een e-mail ontvangen om seniorenteams in te schrijven voor een verkorte competitie die wordt gespeeld op 4, 11 en 18 juli aanstaande. Helaas kan deze competitie niet meer volledig buiten de vakanties worden gepland. De KNHB wil het echter voor teams die dat willen mogelijk maken in juli toch nog in competitieverband te spelen.

De verenigingen kunnen zowel 11-tallen als Hockey7 teams inschrijven en de KNHB plant vervolgens voor deze teams een leuke competitie. Het doorgaan ervan is uiteraard afhankelijk van de animo bij de teams. Daarbij streeft de KNHB ernaar dat er op verenigingen meerdere wedstrijden worden gespeeld zodat ook de gezelligheid rondom de wedstrijden gewaarborgd is. Uiteraard is de invulling van wat er qua gezelligheid buiten het veld mogelijk is  wel afhankelijk van de eventuele versoepelingen die de overheid doorvoert voor sportkantines.

De verenigingen kunnen hun teams tot en met uiterlijk 18 juni 2021 inschrijven. Wil je met een team deelnemen, meld je dan tijdig bij je vereniging. Na 18 juni volgt bericht of deze competitie definitief doorgaat.

Deel deze pagina