Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2020-2021

Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2020-2021

Onlangs heeft de KNHB de nieuwe structuur van de KNHB Jeugdopleiding bekend gemaakt. De huidige zes districten worden uitgebreid en omgezet naar acht regio’s met ieder hun eigen U14 opleidingsteam (jongens en meisjes) die trainen op een locatie in die regio.

Selectieprocedure U14 opleidingsteams

Elke regio vraagt de verenigingen talenten die geboren zijn in 2007 op te geven voor de regioselectie. Uiteindelijk worden per regio per team maximaal 24 spelers/speelsters en 3 keepers/keepsters geselecteerd die onder leiding van de regiotrainers een programma volgen om hun hockeycapaciteiten verder te ontwikkelen. Het doel van de regioteams is spelers beter te maken en voor te bereiden op een hoger niveau.

Het programma van de regioteams bestaat uit wekelijkse trainingen op maandag en twee Opleidingsontmoetingsdagen (OOD). Tijdens deze OOD’s worden wedstrijden gespeeld tegen de opleidingsteams uit de andere regio’s. Vanuit o.a. de regioteams worden spelers/speelsters geselecteerd voor de Opleidingsteams U15.

Selectietrainingen

Als het weer mogelijk is om met volledige weerstand te kunnen hockeyen, is het voornemen om vanaf 7 september a.s. te starten op onderstaande trainingslocaties. Voor de selectietrainingen zijn 4 maandagen in september gereserveerd. Voor de meisjes zijn de selectietrainingen van 16.00 tot 18.00 uur en voor de jongens van 18.00 – 20.00 uur.

Trainingslocaties

  • Regio Noord – Hattemse M.H.C.
  • Regio Oost – Wageningsche M.H.C.
  • Regio Midden – M.H.V. Maarssen
  • Regio Noord Holland – S.B.H.C. Xenios
  • Regio Midden Holland – L.S.C. Alecto
  • Regio Zuid Holland – HC Schiedam
  • Regio Zuid West – D.D.H.C.
  • Regio Zuid Oost – HV HOD

Aanmelden spelers/speelsters

Wij vragen de technische verantwoordelijke om in nauw overleg met het technisch kader van de vereniging alleen de meest talentvolle spelers/speelsters en keepers/keepsters op te geven uit geboortejaar 2007. Wat betreft het geboortejaar maken wij géén uitzonderingen!

In de download zie je in welke regio jouw vereniging is ingedeeld.

Klik hieronder op de juiste regio om een speler/speelster op te geven. Let op: per speler/ speelster dien je één formulier in te vullen. Deadline voor opgave is 15 juni a.s.

Aanmelden regio Noord
Aanmelden regio Oost
Aanmelden regio Midden
Aanmelden regio Noord Holland
Aanmelden regio Midden Holland
Aanmelden regio Zuid Holland
Aanmelden regio Zuid West
Aanmelden regio Zuid Oost

Deel deze pagina