Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2021-2022

Inschrijving regioselecties U14 seizoen 2021-2022

Met ingang van seizoen 2020-2021 werkt de KNHB met een nieuwe structuur voor de KNHB Jeugdopleiding. De voormalige zes districten zijn inmiddels uitgebreid en omgezet naar acht regio’s met ieder hun eigen Opleidingsteam U14 (jongens en meisjes) die trainen op een locatie in die regio.

Selectieprocedure Opleidingsteams U14

Mits de coronamaatregelen dit toelaten, is het voornemen om in juni te starten met de selectietrainingen. Elke regio vraagt de verenigingen talenten die geboren zijn in 2008 op te geven voor de regioselectieprocedure. Uiteindelijk worden per regio per team maximaal 24 spelers/speelsters en 3 keepers/keepsters geselecteerd die onder leiding van de regiotrainers een programma volgen om hun hockeycapaciteiten verder te ontwikkelen. Het doel van de regioteams is spelers/speelsters beter te maken en voor te bereiden op een hoger niveau.

Het programma van de regioteams bestaat uit wekelijkse trainingen op maandag en twee Opleidingsontmoetingsdagen (OOD). Tijdens deze OOD’s worden wedstrijden gespeeld tegen de opleidingsteams uit de andere regio’s. Vanuit o.a. de regioteams worden spelers/speelsters geselecteerd voor de Opleidingsteams U15.

Selectietrainingen

Mochten de coronamaatregelen dit toelaten, dan vinden de selectietrainingen plaats op maandag 7, 14, 21 en 28 juni. Na de laatste selectietraining wordt de selectie bekend gemaakt. Voor de meisjes zijn de selectietrainingen van 16.30 tot 18.00 uur en voor de jongens van 18.30 tot 20.00 uur. Mocht het vanwege de op dat moment geldende coronamaatregelen nog niet mogelijk zijn deze selectiewedstrijden te organiseren, dan verplaatsen wij deze naar september 2021 (maandagen 6, 13, 20 en 27 september).

Locaties

In de download zie je in welke regio jouw vereniging is ingedeeld.

Regio Noord – Hattemse M.H.C.

Regio Oost – Wageningsche M.H.C.

Regio Midden – M.H.V. Maarssen

Regio Noord Holland – S.B.H.C. Xenios

Regio Midden Holland – L.S.C. Alecto

Regio Zuid Holland – HC Schiedam

Regio Zuid West – DDHC

Regio Zuid Oost – HV HOD

Aanmelden spelers/speelsters

Wij vragen je om in nauw overleg met de Technisch Manager, Trainer/Coaches en de Technische Commissie alleen de meest talentvolle spelers/speelsters en keepers/keepsters op te geven uit geboortejaar 2008.

Klik op de juiste regio om een speler/speelster op te geven. Deadline voor opgave is zondag 23 mei a.s.
Let op: per speler/speelster vul je één formulier in.

Deel deze pagina