Laatste informatie over de regiocompetities Jeugd en Jongste Jeugd

Laatste informatie over de regiocompetities Jeugd en Jongste Jeugd

Onlangs zijn alle wedstrijden in de regiocompetities voor Jeugd en Jongste Jeugd gepubliceerd. De bijna 6.000 teams gaan verdeeld over drie weekenden in totaal ruim 8.000 wedstrijden spelen om zo het seizoen toch nog hockeyend af te ronden. Enkele teams hebben zich toch nog teruggetrokken. Deze worden verwerkt en de verenigingen met een team in de betreffende poule ontvangen bericht. In dit nieuwsbericht vind je meer informatie met betrekking tot de regiocompetities.

Digitaal wedstrijdformulier

Het digitaal wedstrijdformulier (DWF) wordt alleen gebruikt om uitslagen te verwerken. Alle verenigingen hebben daarom teambegeleiders aan de teams gekoppeld. Deze kunnen bij de jongste jeugdwedstrijden de uitslag in het DWF invullen en afronden. Bij de elftallen vult, zoals gebruikelijk, de scheidsrechter de score in en accordeert de coach. Zorg daarom dat je scheidsrechter de wedstrijdcode heeft. Namen van spelers hoeven tijdens deze korte regiocompetitie niet te worden toegevoegd op het DWF. Ook kaarten hoeven niet te worden gemeld; we gaan er vanuit dat er sportief wordt gespeeld zodat er geen kaarten worden gegeven. Zijn er toch excessen, dan kunnen deze worden doorgegeven via het opmerkingenveld.

Coronamaatregelen

Ondanks dat er weer regionaal gehockeyd kan worden, zijn er nog steeds coronamaatregelen we ons aan moeten houden. Klik hier voor de meest recente berichtgeving op onze website en neem deze goed door. We lichten een paar maatregelen uit:

  • Publiek is helaas nog niet toegestaan. Bij uitwedstrijden van jeugdteams die in de jeugdcompetitie spelen vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen.
  • Er geldt nog steeds een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich in publieke binnenruimtes begeven.
  • Houd 1,5 meter afstand op de accommodatie. Hiervoor geldt uiteraard een uitzondering voor de spelers tijdens de wedstrijd.
  • De kleedkamers en douches mogen weer open.

Lees alles over wat de maatregelen voor de sport betekenen in ons dossier coronavirus op de website.

Deel deze pagina