Lid van Verdienste Rob Campbell overleden

Lid van Verdienste Rob Campbell overleden

De KNHB ontving het verdrietige bericht van het overlijden van Lid van Verdienste Rob Campbell.

Vanwege zijn enorme inzet voor de hockeysport, werd Rob in 2006 benoemd tot Lid van Verdienste van de KNHB.

Als 7-jarige jongen maakte Rob als speler bij HC ’s-Hertogenbosch kennis met de hockeysport. Rob heeft bij zijn club HC ’s-Hertogenbosch vele uren doorgebracht en talrijke functies gehad. Hij was maar liefst 17 jaar voorzitter. Alles wat Rob deed, deed hij voor de club, niet voor zichzelf. In 2006 legde hij deze functie neer. De KNHB benoemde hem in dat jaar tot Lid van Verdienste vanwege zijn jarenlange inspanningen en bijdrage aan de hockeysport in het algemeen.

Rob bleef betrokken bij de sport en de KNHB. In de periode 2012 – 2016 was hij voorzitter van de districtsbestuurscommissie Zuid Nederland. En recent leverde hij in 2019 nog een prettige bijdrage aan de organisatie van de FIH Pro League wedstrijden die in Den Bosch plaatsvonden. Velen bij de KNHB bewaren dan ook persoonlijke en warme herinneringen aan Rob. Net als tijdens zijn periode als voorzitter van HC ’s-Hertogenbosch, acteerde hij ook in zijn rol als districtsbestuursvoorzitter op een manier waarbij hij nooit keek naar zijn persoonlijk belang of sec het belang van de organisatie. Hij had juist altijd oog voor het bredere belang en was daarbij oplossingsgericht en positief.

Rob Campbell overleed op dinsdag 11 februari en is 66 jaar geworden. Bestuur en medewerkers van de KNHB wensen zijn vrouw, kinderen en hockeyvrienden veel sterkte toe. Wij zijn Rob dankbaar voor zijn inzet en inspanningen voor onze sport gedurende al die jaren.

Rob Campbell Foto: KNHB/Willem Vernes

Deel deze pagina