Lintjesregen, ook op de hockeyvelden

Lintjesregen, ook op de hockeyvelden

Het heeft zijne majesteit de koning behaagd…

Deze bijzondere zin werd ook dit jaar weer ten overstaande van een aantal hockeyvrijwilligers uitgesproken, waarna zij een koninklijk lintje ontvingen. Door corona waren de omstandigheden wellicht anders en minder groots dan normaal gesproken, dat neemt niet weg dat de gelukkigen zich jarenlang met hart en ziel en in diverse rollen voor onze sport hebben ingezet.

De KNHB is in de gelukkige omstandigheid dat elk jaar weer zoveel hockeyvrijwilligers een lintje mogen ontvangen dat wij onmogelijk een compleet overzicht kunnen geven. Daarom noemen we hier symbolisch een aantal van de uitverkorenen. Door hen hier te benoemen feliciteren en eren wij ook al die andere ‘Leden van de Orde van Oranje Nassau, Ridders en Officieren’ die de hockeysport sinds Koningsdag 2021 rijker is.

Wij feliciteren van harte:

Ineke Blok (HC Rotterdam en KNHB events), Han Gootzen (HC Uden), Gertie Karsten-Paas (Union), Ed van Orden (Deventer en opleidingen KNHB), Willemien Steegmans (Heeze), Peter Willighagen (hdm), Cathy van Woudenberg (Were Di) en Frank Wyers (Gooische en bondscheidsrechter KNHB)

met hun meer dan verdiende koninklijke onderscheiding en hopen dat zij een mooie dag hebben gehad. Voor meer gedecoreerden verwijzen we je ook graag naar dit artikel op hockey.nl: inzet hockeyvrijwilligers beloond met een koninklijk lintje.

Deel deze pagina