Naselectie Nederlands U18

Naselectie Nederlands U18

De KNHB is voortdurend op zoek naar toptalenten (veldspelers én keepers) met potentie om deel uit te maken van een opleidingsteam of nationaal jeugdteam. Sommige toptalenten hebben de kans gemist om in aanmerking te komen voor de selectie van Nederlands U18.

Om er zeker van te zijn dat alle toptalenten in Nederland de kans krijgen zich te presenteren, organiseert de KNHB een selectieactiviteit. De selectieactiviteit bestaat uit twee trainingssessies die worden verzorgd door bondscoaches, regiotrainers en gasttrainers. Tijdens de trainingssessies worden de spelers/speelsters op het hoogste niveau getest door middel van oefen- en spelvormen.

Als na deze twee trainingssessies blijkt dat de speler/speelster zich kan meten met het niveau van de (reeds geselecteerde) spelers/speelsters uit het nationaal jeugdteam, zal hij/zij uitgenodigd worden als stagespeler/-speelster voor enkele trainingen met het desbetreffende team. Bij deze trainingen zal nogmaals worden gekeken naar de hockeykwaliteiten en besloten worden of hij/zij wordt toegevoegd aan de selectiegroep.

Op maandagmiddag 5 september a.s. vindt de naselectie jaargang 2005 plaats op S.V. Kampong. De exacte tijden volgen in derde week van augustus.

Opgave

Klik hier om een speler/speelster op te geven. Opgave kan alleen worden gedaan door een Technisch verantwoordelijke binnen een vereniging. Deadline voor opgave is woensdag 24 augustus a.s.

Let op

Deze naselectie is alleen voor jaargang 2005. Per speler/speelster vul je één formulier in.

Overige naselectie-momenten

Hieronder tref je de data aan van de andere naselectie-momenten. Uitvraag van onderstaande jaargangen volgt in de loop van het nieuwe seizoen.

  • Jaargang 2009: maandag 29 november 2022
  • Jaargang 2008: maandag 20 februari 2023 (regio Midden en Noord) en 27 februari 2023 (regio Zuid)
  • Jaargang 2007: maandag 6 maart 2023
  • Jaargang 2006: dinsdag 7 maart 2023

Voor vragen kun je contact opnemen met Romy Anderson via romy.anderson@knhb.nl.

Deel deze pagina