Nationaal Hockeycongres 2020: inschrijving is geopend

Nationaal Hockeycongres 2020: inschrijving is geopend

Het Nationaal Hockeycongres komt er weer aan! Het thema van dit jaar is: ‘Samen werken aan de toekomst. Wat betekent het Sportakkoord voor jouw vereniging?’

Net als voorgaande edities wordt het congres georganiseerd in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Anders dan voorheen vindt het congres niet plaats op de derde zaterdag van januari, maar een week eerder: op zaterdag 18 januari.

Inschrijving geopend

Op dinsdag 3 december is de inschrijving voor het congres geopend. Bestuurders kunnen zich aanmelden via knhb.nl/nhc2020. Het programma ziet er weer veelbelovend uit, met een uitgebreide plenaire ochtendsessie en in de middag twee rondes met vele verdiepingssessies. Ook is er weer volop gelegenheid tot netwerken.

Gedurende de dag kijken we samen naar de vele mogelijkheden en kansen die het Sportakkoord verenigingen biedt. Concreet en helder, zodat je er na het congres als bestuurder snel mee aan de slag kunt.

Welke verdiepingssessies wil jij bijwonen?

In de middag vinden er – in twee rondes – 19 verdiepingssessies plaats. In tegenstelling tot vorig jaar kies je niet op de dag zelf, maar als bij je aanmelding welke verdiepingssessies je bijwoont. Alle informatie hierover vind je op de aanmeldpagina. Meld je op tijd aan, want vol = vol.

Kom je ook? We zien je graag op 18 januari!

Deel deze pagina