Nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

Nieuw Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

Als onderdeel van de nieuwe KNHB bondsapplicatie ‘HockeyWeerelt’ is met ingang van 3 januari ook de nieuwe versie van het Digitaal WedstrijdFormulier (DWF) live gegaan.

Hoewel de vormgeving volledig is vernieuwd, bevat het nieuwe DWF dezelfde informatie als voorheen. Het nieuwe DWF kan vanuit de url https://dwf.hockeyweerelt.nl worden geopend, maar blijft ook beschikbaar via de websites van de verenigingen.

3 Codes

Het nieuwe DWF kent drie wedstrijdcodes; eentje voor de thuisspelende teambegeleider, een voor de uitspelende teambegeleider en een voor de scheidsrechters. Deze codes worden door de KNHB verzonden, voorafgaand aan het weekend. Uitgebreide informatie hierover en antwoorden op andere vragen vind je in het overzicht met veelgestelde vragen.

LET OP: 
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code:
De code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!
De teambegeleidercodes van verenigingen die werken met een LISA-verenigingspakket zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp. 

Handleidingen

Voor zowel scheidsrechters als teambegeleiders is een handleiding gemaakt met daarin een instructie over de wijze waarop het DWF ingevuld moet worden. Beide handleidingen kunnen onderaan dit nieuwsbericht gedownload worden.

Deel deze pagina