NK Zaalhockey 2019: de kampioenen

NK Zaalhockey 2019: de kampioenen

De beste jeugdteams én de toppers uit de Hoofdklasse Dames en Heren streden op zaterdag 2 februari om de titel Nederlands Kampioen in Topsportcentrum Rotterdam.

Het was een heus zaalhockeyspektael in Rotterdam met zinderend spannende finales waarbij beslissingen pas in de laatste seconden vielen. Het publiek op de tribunes genoot. Er waren zelfs zoveel fans dat er tijdens de finalewedstrijd tussen Pinoké JA1 en Rotterdam JA1 de hal tot de nok toe was gevuld en er niemand meer bij kon. Gelukkig konden de overige bezoekers de wedstrijd nog wel volgen via een een groot scherm in de aangrenzende hal. Na deze wedstrijd kon iedereen de resterende wedstrijden weer in de hoofdhal kijken.

De Kampioenen van seizoen 2018-2019

Zwolle MC1, SCHC JC1,Kampong MB1, Schaerweijde JB1, SCHC MA1, Rotterdam JA1, hdm D1 en SCHC H1 werden Nederlands Kampioen Zaalhockey 2018-2019. De winnende teams op een rijtje:

(Foto’s: KNHB / Koen Suyk en Willem Vernes)

NK Reserveteams en nacompetitie Hoofdklasse

Op zondag 3 februari werd het NK Reserveteams gespeeld waar hdm D2 en Bloemendaal H2 Nederlands Kampioen werden. In de nacompetitie van de Hoofdklasse promoveerden Rotterdam D1,  SCHC D1, HIC H1 en Venlo H1 naar de Hoofdklasse Zaal.

(Foto’s: KNHB / Koen Suyk)

Deel deze pagina