NOC*NSF Nationale Sportweek 2019

NOC*NSF Nationale Sportweek 2019

Van 20 t/m 29 september vindt de 16e editie plaats van de NOC*NSF Nationale Sportweek.

Doel van de NOC*NSF Nationale Sportweek is mensen te inspireren om een leven lang te genieten van (het plezier van) sport. Ook dit jaar zetten honderden sportverenigingen hun deuren open en worden er tal van activiteiten georganiseerd. In 2019 zijn drie host cities aangewezen: Nieuwegein, Den Haag en Assen. In deze drie plaatsen worden er extra veel activiteiten georganiseerd.

Doe mee!
De Nationale Sportweek is een mooie kans om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw vereniging en de hockeysport te promoten! Wij hopen natuurlijk dat veel hockeyverenigingen mee doen.

Heeft jouw vereniging leuke ideeën voor sportactiviteiten? Organiseer ze dan tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Laat potentiële leden bijvoorbeeld kennismaken met jullie vereniging door een Open Dag te organiseren. Of geef clinics om mensen kennis te laten maken met de hockeysport. Wil je het niet al te groots aanpakken? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om potentiële leden in deze week een middag of avond gratis mee te laten trainen.

Online zomer tool
Op de speciale website lees je allerlei tips over hoe jouw vereniging mee kan doen aan de NOC*NSF Nationale Sportweek. Op deze site wordt in de loop van de maand augustus ook de online zomer tool gelanceerd. Daarin vind je allerlei hulpmiddelen waarmee je de Nationale Sportweek kunt promoten.

Deel deze pagina