Oproep: denk jij mee over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers?

Oproep: denk jij mee over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers?

Vorig jaar zijn wij naar buiten getreden met onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers. Ben jij hockeytrainer? Dan heb je er waarschijnlijk inmiddels wel over gehoord. Deze visie betekent nogal wat voor hockeyverenigingen, én voor jou als trainer.

Onze eerste stap om (beginnende) trainers en coaches hierin te ondersteunen was de Basisopleiding Training geven en Coachen, die we tot en met december 2019 aanbieden aan iedere vereniging die zich hiervoor heeft aangemeld. Maar inmiddels zijn we al bezig met de volgende stap en onderzoeken we hoe we (breedte)trainers nog verder kunnen ondersteunen en ze kunnen helpen bij hun ontwikkeling als trainer. Om hier op de juiste manier invulling aan te geven, willen we graag weten waar trainers behoefte aan hebben en waar ze tegenaan lopen.

Denk jij mee? Meld je aan voor de brainstorm

Ben jij trainer van een jongste jeugd of breedteteam of ben je technisch manager/coördinator/bestuurslid en denk jij hier graag over mee? Je input is zeer welkom! Op vrijdag 14 juni organiseren we daarom een brainstorm waar ook jij aan deel kunt nemen.

Tijdstip: 10:30 tot 12:30 uur (incl. lunch)

Locatie: De brainstorm vindt plaats op ons hoofdkantoor in Utrecht Papendorp (DeWeerelt van Sport)
Orteliuslaan 1041
3528 BE Utrecht

Wil je er bij zijn vrijdag 14 juni? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. We hebben plek voor 8 personen.

We hebben inmiddels meer dan voldoende aanmeldingen binnen. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk. Bedankt voor je interesse! 

 

Deel deze pagina