Organiseer tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek wervingsactiviteiten 

Organiseer tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek wervingsactiviteiten 

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september 2021 om draait.

Tijdens de Nationale Sportweek zetten honderden sportverenigingen hun deuren open en worden er tal van activiteiten georganiseerd. Ook voor alle hockeyverenigingen is dit een mooie kans om mensen kans te laten maken met onze sport. Grijp daarom deze kans en organiseer in deze week wervingsactiviteiten. Haak daarbij aan op de campagne ‘Kom naar de club!’

Campagne ‘Kom naar de club!’
Om de verenigingen te helpen bij het werven van nieuwe leden, is de KNHB deze zomer gestart met de campagne ‘Kom naar de club!’. Door middel van advertising op social media proberen we op dit moment vooral de jeugd te bereiken die nog geen lid is van een hockeyvereniging. Op een speciale landingspagina kunnen potentiële leden informatie vinden over de hockeysport en kunnen ze zoeken naar een hockeyvereniging in hun omgeving.

Handboek en promotiemiddelen
Om verenigingen te helpen bij het organiseren van wervingsactiviteiten hebben we een handboek en promotiepakket samengesteld. Alle materialen zijn het gehele seizoen te gebruiken voor de promotie van jouw vereniging. Heeft jouw vereniging de middelen nog niet aangevraagd maar ga je wel aan de slag met werving, vraag het dan alsnog op.

Uitgebreide informatie over de campagne ‘Kom naar de club!’ lees je hier.

Doe mee aan de Nationale Sportweek en schrijf je in!
Uitgebreide informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek vind je op de speciale website. Hier kun je aanmelden voor de nieuwsbrief en je vereniging inschrijven.

Deel deze pagina