Oseven en KNHB verlengen samenwerking

Oseven en KNHB verlengen samenwerking

Oseven happening en food en de KNHB hebben hun samenwerking verlengd tot en met december 2020. Oseven is al vanaf 1983 als supplier verbonden aan de KNHB en verzorgt tijdens door de KNHB georganiseerde internationale toernooien de VIP-catering en hospitality. 

Oseven is gespecialiseerd in eventcatering en staat bekend om zijn sterke conceptmatige catering beleving. Oseven bezorgt gasten herinneringen dankzij de perfecte combinatie van horen, proeven, ruiken, zien en voelen. Herinneringen aan waanzinnige events, onvergetelijke avonden en sensationeel food.

V.l.n.r. Richard Jonker (General Manager Oseven), Erik Gerritsen (directeur KNHB) – Foto Koen Suyk

Richard Jonker, General Manager Oseven: “Oseven is enorm trots op de verlenging van deze fantastische samenwerking. Een samenwerking die al jaren leidt tot topevenementen waarbij we gezamenlijk werken aan een unieke hockeybeleving.”

Erik Gerritsen, directeur KNHB: “Oseven is meer dan dertig jaar supplier van de KNHB en toonaangevend in hospitality en food tijdens grote sport events. Wij zijn verheugd dat de goede samenwerking wordt voortgezet en kijken uit naar de aanwezigheid van Oseven op het EK aanstaande zomer in Amsterdam.”

Deel deze pagina