Oud-collega en Lid van Verdienste Stef Drost overleden

Oud-collega en Lid van Verdienste Stef Drost overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat oud-collega en Lid van Verdienste Stef Drost is overleden.

Stef werkte in de jaren ’80 en ’90 bij de KNHB waar hij zich bezig hield met Financiën en Secretariaat. Daarnaast was hij tussen 1969 en 2006 op allerlei manieren als vrijwilliger betrokken bij de KNHB. Er is bijna geen onderdeel binnen de hockeysport waarvoor Stef zich niet inzette als commissielid, penningmeester, secretaris of voorzitter.

Zo was hij van 1979 tot en met 1982 voorzitter van het District Midden Nederland, waarop hij tot 1984 bij hetzelfde district als vice-voorzitter actief bleef. Maar Stef nam ook met veel plezier plaats in commissies die zich richtten op Opleidingen, Arbitrage of Bestuurskader. Voor zijn verdiensten voor de hockeysport ontving hij in 1987 daarom het Lidmaatschap van Verdienste. In 1984 kreeg hij bovendien de Bondspeld Midden Nederland uitgereikt. Van 2000-2006 tenslotte was Stef Drost nauw betrokken bij de Stichting Club van Steunpilaren.

Stef is 87 jaar geworden. Bestuur en medewerkers van de KNHB wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe. Wij zijn Stef dankbaar voor zijn inzet en inspanningen voor de hockeysport.

Deel deze pagina