Ouderavond op 6 mei: interessant voor ouders op jouw vereniging?

Ouderavond op 6 mei: interessant voor ouders op jouw vereniging?

Via de campagne ‘6 X VOORUIT IN HOCKEY‘ delen we onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers met iedereen in de hockeywereld. Met verenigingen zijn we sinds afgelopen jaar al volop in contact over wat de visie inhoudt en wat die kan betekenen voor de vereniging. Maar ook ouders spelen natuurlijk een belangrijke rol! Daarom organiseren we een ouderavond met Teun de Nooijer en Steven Pont, op 6 mei in Utrecht. Middels een interactief programma nemen we hockeyouders mee in de visie: wat betekent die voor hun kind, welke rol heeft de vereniging hierin en wat kunnen zij zelf voor hun kind betekenen?

Wil jouw vereniging er samen met de ouders voor zorgen dat hun kinderen zoveel mogelijk plezier beleven in hockey, zich thuis voelen op de vereniging en zich optimaal kunnen ontwikkelen? Of krijg je misschien vragen van ouders over de Visie op de ontwikkeling van hockeyers? Je kunt ze dan attenderen op deze interactieve avond voor hockeyouders.

Informeer ouders via je verenigingswebsite en social mediakanalen

Lijkt het je interessant en nuttig voor ouders van jouw vereniging? Onderstaande afbeeldingen kun je gebruiken om ouders via je verenigingswebsite en -nieuwsbrief en jullie social mediakanalen te informeren over deze ouderavond. Verdere informatie over de avond én het aanmeldformulier vind je op knhb.nl/ouderavond.

Voor je verenigingswebsite

Deze afbeelding kun je gebruiken voor op je verenigingswebsite:

Die kun je hieronder in JPEG formaat downloaden:

Voor social media

Voor je social mediakanalen kun je deze afbeeldingen gebruiken:

 

Die kun je hieronder in JPEG-formaat downloaden:

Via de mail

Wil je ouders via de mail op de hoogte brengen? Hiervoor kun je het PDF-bestand in onderstaande download gebruiken:

 

Deel deze pagina