Overschrijvingsperiode Hoofdklassespelers

Overschrijvingsperiode Hoofdklassespelers

Alle spelers die in seizoen 2019-2020 bij de eerste 18 op een spelerslijst stonden van een team dat uitkwam in de Hoofdklasse en aankomende seizoen voor een andere vereniging in de Hoofdklasse willen uitkomen, moeten zich overschrijven. De overschrijvingsperiode is inmiddels geopend en eindigt op 31 augustus 2020. Op die dag moet de overschrijving zijn afgerond. In de download hieronder vind je het Overschrijvingsreglement 2020.

Een overschrijving kan worden opgestart door de betrokken speler zelf of door de contactpersoon Tophockey van de nieuwe vereniging. Deze persoon stuurt een e-mail naar competitie@knhb.nl met de volgende gegevens:

  • naam en geboortedatum speler;
  • naam en functie aanvrager overschrijving;
  • naam vereniging die wordt verlaten;
  • naam nieuwe vereniging.

De competitieleiding van de KNHB zorgt er vervolgens voor dat het overschrijvingsproces wordt doorlopen. Zodra alle betrokkenen de overschrijving hebben bevestigd, is het overschrijvingsproces afgerond. De competitieleiding van de KNHB zal dit formeel bevestigen aan de betrokkenen.

Spelers die op 31 augustus 2020 niet zijn overgeschreven, zijn niet speelgerechtigd voor een ander Hoofdklasseteam dan het team waarvoor zij in seizoen 2019-2020 stonden geregistreerd. Start de overschrijving dus tijdig!

Deel deze pagina