Programma districtscompetities 2019-2020 gepubliceerd

Programma districtscompetities 2019-2020 gepubliceerd

Update 26 augustus 2019: programma 4e klasse Bondscompetitie

Vorige week hebben wij de poule-indeling en het wedstrijdprogramma van de 4e klasse Bondscompetitie gepubliceerd. Na publicatie kregen wij veel berichten dat de wensen met betrekking tot het samen thuis-/uitspelen niet zijn gehonoreerd en in een groot aantal gevallen zelfs tot een planning heeft geleid dat dames 1 en/of heren 1 gespiegeld aan de andere teams thuis- of uit speelt. Onderzoek heeft uitgewezen dat ons planningssysteem ons in de steek heeft gelaten. Wij realiseren ons dat het voor veel (kleinere) verenigingen die in de 4e klasse uitkomen van essentieel belang is dat de wensen ingewilligd worden (o.a. in verband met arbitrage, sfeer op de vereniging). Daarom hebben we, hoe vervelend ook voor de verenigingen die al gepland hebben, besloten om het wedstrijdprogramma opnieuw te plannen. Om verwarring te voorkomen hebben wij het huidige programma uit de standenmotor gehaald. We streven ernaar om het nieuwe programma uiterlijk woensdag 28 augustus 2019 te publiceren.


Na de Livera Hoofdklasse Hockey Dames, Hoofdklasse Heren en de overige teams in de Bondscompetitie, heeft de competitieleiding van de KNHB ook het programma van de districtscompetities gepubliceerd.

Alle wedstrijden worden op vrijdag 16 augustus gefaseerd ingeladen in de Standenmotor op knhb.nl en hockey.nl en in de hockey.nl app.

 

Deel deze pagina