Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

De FIH heeft op 3 juli 2020 aanpassingen aangebracht in de indelingen van haar officials en scheidsrechters. Ook een aantal Nederlandse officials en scheidsrechters heeft promotie gemaakt en is bevorderd naar een hoger niveau. Lizelotte Wolter is daarnaast benoemd tot de nieuwste internationaal scheidsrechter van Nederland, een mooie prestatie van Lizelotte. Het Nederlandse scheidsrechterskorps is en blijft hierdoor internationaal sterk vertegenwoordigd op de hockeyvelden.

Scheidsrechters Indoor

Lisette Baljon en Paul van den Assum hebben in de zaal promotie gemaakt naar het Advancement Panel Indoor. Dit is het op één na hoogste niveau waarop je internationaal in de zaal kunt worden opgenomen. Daarnaast is, zoals al benoemd, Lizelotte Wolter voor het eerst opgenomen op het FIH International Panel.

Umpires Managers Indoor

De KNHB is trots te melden dat wederom twee Nederlanders zijn toegevoegd aan het hoogste niveau voor Umpires Managers in de zaal, het International Elite Level Indoor. Roel van Eert en Rob ten Cate zijn beiden toegevoegd aan dit selecte gezelschap waarvan Philip Schellekens en Peter von Reth al deel uitmaken.

Officials

Leon Rutten is gepromoveerd van het International Panel naar het Advancement Panel (het 3e niveau internationaal).

De KNHB feliciteert alle gepromoveerde scheidsrechters en officials en wenst hen veel succes en plezier toe!

Deel deze pagina