Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

Promoties Nederlandse scheidsrechters en officials

De FIH heeft op 18 november 2021 de nieuwe categorie indelingen van haar officials en scheidsrechters bekend gemaakt. Zowel Lizelotte Wolter als Mark Becholz zijn benoemd tot internationaal scheidsrechter outdoor. Daarnaast heeft ook een aantal andere officials en scheidsrechters promotie gemaakt. Zo zijn Roel van Eert (umpires manager) en Michiel Otten (umpire) gepromoveerd naar het allerhoogste niveau wereldwijd. Nederland is en blijft hierdoor internationaal sterk vertegenwoordigd.

Scheidsrechters

De volgende upgrades zijn doorgevoerd:

  • Michiel Otten is gepromoveerd naar het Pro League Panel, het hoogste mondiale niveau.
  • Ymkje van Slooten is gepromoveerd naar het International Elite Panel, het tweede niveau.
  • Trots zijn we op het feit dat Nederland weer twee nieuwe internationaal scheidsrechters outdoor erbij heeft. Zowel Lizelotte Wolter als Mark Becholz zijn opgenomen op het International Panel (het 4e mondiale niveau).

Umpires Managers

Nederland is internationaal sterk vertegenwoordigd met haar Umpires Managers. Na een promotie naar het 2e mondiale niveau in 2019, is Roel van Eert nu gepromoveerd naar het Pro League Panel, het allerhoogste niveau wereldwijd.

Officials

Michiel Bruning staat sinds 2019 op de internationale lijst van de FIH. Vandaag heeft hij te horen gekregen dat hij is gepromoveerd naar het 2e mondiale niveau, het International Elite Panel.

De KNHB feliciteert alle gepromoveerde scheidsrechters en officials en wenst hen veel succes en plezier toe!

Deel deze pagina