Publicatie poule-indelingen en wedstrijdprogramma’s jeugd

Publicatie poule-indelingen en wedstrijdprogramma’s jeugd

Komende week start de eerste herfstvakantie in het noorden van het land, het midden en zuiden volgt een week later. Deze periode gebruikt de KNHB altijd om het gros van de jeugd opnieuw in te delen. Hieronder kun je lezen wanneer we welke competities verwachten te publiceren.

Competitie Publicatie poule-indelingen en wedstrijdprogramma (uiterlijk)
Bondscompetities junioren* 17 oktober 2020
Midden Nederland 21 oktober 2020
Noord-Holland 17 oktober 2020
Noord Nederland 23 oktober 2020
Oost Nederland 23 oktober 2020
Zuid-Holland 23 oktober 2020
Zuid Nederland 21 oktober 2020

* Onder deze competities vallen de Landelijke, IDC en Super competities A-B-C én de Landelijke Topklasse en Subtopklasse A en B.

De wedstrijdprogramma’s worden altijd uiterlijk daags na publicatie zichtbaar in de standenmotor op de website van de KNHB, op hockey.nl en in de apps.

Update 16 oktober 2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, zijn de competities tijdelijk stilgelegd. Rond deze tijd zouden de wedstrijdprogramma’s voor na de herfstvakantie bekend worden gemaakt. Omdat nog onduidelijk is wanneer de competities kunnen worden hervat, kunnen we deze programma’s nog niet publiceren. Wel wordt er druk gewerkt aan de poule-indelingen; deze worden ter input gedeeld met de verenigingen. We verwachten dat er na de volgende persconferentie van de overheid (rond 27 oktober) meer duidelijkheid ontstaat over het publiceren van de programma’s. Hierover plaatsen we t.z.t. een nieuwe update.

Deel deze pagina