Rabo ClubSupport Stemcampagne gestart

Rabo ClubSupport Stemcampagne gestart

De stemfase van de jaarlijkse Rabo ClubSupport Stemcampagne is weer geopend! Dit is hét moment om te stemmen op jouw favoriete club. Of de club wil verduurzamen, het sportaanbod wil uitbreiden of voor een gezondere kantine wil zorgen, met jouw stem zamelt de club geld in om hun ambities te realiseren. Wil je ook stemmen? Dit kan tot en met 26 september in de Rabo app of via deze link.

Hoe werkt het?

Van 4 tot en met 26 september kan er gestemd worden. Ieder lid van de Rabobank kan dan stemmen op zijn of haar favoriete club. Hoe meer stemmen voor jouw club, hoe hoger het bedrag voor het realiseren van hun maatschappelijke bestedingsdoel. De finale van de Rabo ClubSupport Stemcampagne is van 2 tot 13 oktober.

Iedereen verdient een club

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Samen met NOC*NSF, sportbonden, LKCA en Kunstbende helpt Rabo ClubSupport sport- en cultuurclubs in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan clubs met de Rabo ClubSupport Stemcampagne. In 2022 was de impact van de Stemcampagne enorm. Ruim 500.000 Rabobank leden stemden op hun favoriete clubs, waardoor €14 miljoen verdeeld kon worden onder 31.395 sport- en cultuurclubs in Nederland.

Stem op jouw favoriete club om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Deel deze pagina