Selectie FIH Pro League duel Nederland-België (Dames)

Selectie FIH Pro League duel Nederland-België (Dames)

De bondscoach van het Nederlands Elftal Dames, Alyson Annan, heeft de namen bekend gemaakt van de speelsters die woensdag 13 oktober om 18.00 uur in het Wagener Stadion in Amsterdam aantreden tegen België.

Alyson Annan trainde de afgelopen periode twee dagen per week met een groep potentials. De speelsters die in Tokio deelnamen aan de Olympische Spelen hadden vrij. Zij zullen ook de komende periode slechts gedeeltelijk aansluiten bij de trainingsgroep van Annan. Zowel uit de groep potentials als uit de groep speelsters die tijdens de Olympische Spelen goud wonnen, selecteerde Annan in totaal achttien speelsters voor dit eerste duel in de FIH Pro League 2021-2022. De wedstrijdselectie voor de wedstrijd op 13 oktober ziet er als volgt uit:

Voornaam Achternaam  Vereniging
Marente Barentsen THC Hurley
Joosje Burg HC ‘s-Hertogenbosch
Kyra Fortuin S.C.H.C.
Margot Geffen, van HC ‘s-Hertogenbosch
Stella Gils, van Pinoké
Eva Goede, de H.G.C.
Kiki Gunneman (k) Pinoké
Yibbi Jansen S.C.H.C.
Ilse Kappelle Amsterdamsche H. & B.C.
Marloes Keetels HC ‘s-Hertogenbosch
Sanne Koolen HC ‘s-Hertogenbosch
Renée Laarhoven, van S.C.H.C.
Laura Nunnink HC ‘s-Hertogenbosch
Freeke Moes Amsterdamsche H. & B.C.
Sabine Plönissen Amsterdamsche H. & B.C.
Julia Remmerswaal (k) hdm
Pien Sanders HC ‘s-Hertogenbosch
Lidewij Welten HC ‘s-Hertogenbosch

Eva de Goede speelt woensdag 13 oktober tegen België haar 250ste interland.

Kaartverkoop en huldiging gouden speelsters Olympische Spelen Tokyo 2020

Zowel op woensdag 13 oktober als op woensdag 10 november speelt het Nederlands Elftal Dames in het Wagener Stadion in Amsterdam tegen België. Na afloop van de wedstrijd op 13 oktober worden de ‘gouden’ Oranje Dames gehuldigd voor hun prestatie in Tokio.

De kaartverkoop voor deze wedstrijden is inmiddels gestart via fihproleague.nl/tickets. Kaarten voor kinderen tot en met 14 jaar zijn beschikbaar vanaf € 10,00  en kaarten voor volwassenen kosten minimaal € 15,00.

Coronatoegangsbewijs
De wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn door de overheid aangeduid als professionele wedstrijden. Daarom geldt voor alle bezoekers van de wedstrijden de verplichting tot het kunnen tonen van een coronatoegangsbewijs.

Deel deze pagina