Uitnodiging online workshops Rabo ClubSupport

Uitnodiging online workshops Rabo ClubSupport

Rabobank nodigt je graag uit voor de online workshops van Rabo ClubSupport. Vanaf maandag 20 maart tot en met donderdag 5 april 2023 organiseert Rabo ClubSupport een aantal online workshops waarin  de meest voorkomende uitdagingen van sport- en cultuurverenigingen worden behandeld.

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen

Tijdens de online workshops wordt actuele informatie gedeeld over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw vereniging.

Programma & data

Data: van maandag 20 maart t/m donderdag 30 maart
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur

Je vindt hier meer informatie over de workshops en link naar het inschrijfformulier

Over Rabo ClubSupport

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.

Deel deze pagina