Update nieuw contributiemodel KNHB

Update nieuw contributiemodel KNHB

Binnen ons nieuwe bindingsmodel werken we aan een nieuw contributiemodel. Het doel is een eerlijk, transparant en toekomstbestendig contributiemodel te implementeren dat (beter) past in de huidige tijd. Belangrijk daarbij is dat het model tegemoetkomt aan de flexibiliteit die verenigingen in aanbod en lidmaatschap bieden, om zo meer hockeyers aan de hockeysport te verbinden. Hoe ziet het nieuwe contributiemodel eruit? En wat betekent dit voor jouw vereniging?

Op dinsdag 20 april, donderdag 22 april en vrijdag 23 april delen we onze plannen. En zijn we benieuwd naar jullie feedback. Meld je aan voor een van de webinars.

Bereid je voor met de webinars van 2 & 3 maart

Om mee te praten over het nieuwe contributiemodel, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van ons nieuwe bindingsmodel. De laatste update hierover was in maart. Toen vertelden we over de achtergrond, de speelgerechtigdheid en de nieuwe juridische structuur.

Terugblik webinars 2 & 3 maart

Tijdens de komende webinars is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en delen van aandachtspunten. Zo kunnen we op de Algemene Vergadering van 5 juni een zo compleet en passend mogelijk nieuw bindingsmodel voorleggen.

Praktisch

De webinars houden we via Microsoft Teams en zijn voor bestuursleden van hockeyverenigingen. Er zijn 3 gelegenheden:

  • 20 april 2021 van 10.00 – 11.30
  • 22 april 2021 van 19.00 – 20.30
  • 23 april 2021 van 10.00 – 11.30

Meld je aan

Deel deze pagina