Webinar en masterclasses ‘Uitverdedigen onder druk’

Webinar en masterclasses ‘Uitverdedigen onder druk’

In samenwerking met Michiel van der Struijk, hoofdcoach van Kampong Dames 1 en bondscoach van Jong Oranje Heren, organiseert de KNHB op maandag 28 oktober een webinar en in november 2019 en maart 2020 masterclasses voor trainers en coaches. Het thema is “Uitverdedigen onder druk”.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Michiel je tijdens het webinar verschillende oplossingen zien hoe je onder een druk uit kunt verdedigen. Bij de masterclasses gaat hij dieper in op het uitverdedigen onder druk en geeft hij voorbeelden hoe je dit op het veld kunt trainen.

Webinar  
Het webinar vindt plaats op maandag 28 oktober van 19.30-20.30 uur.

Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen aan Michiel van der Struijk. We proberen live zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Mochten er zoveel vragen binnenkomen dat we ze niet allemaal binnen het uur kunnen beantwoorden, dan zorgen we dat die zo snel mogelijk na het webinar alsnog beantwoord worden. Ook sturen we na afloop per mail de informatie uit het webinar én de terugkijklink naar iedereen die zich heeft ingeschreven. Kun je op 28 oktober niet live meekijken, maar heb je wel interesse in het onderwerp? Schrijf je dan toch in, zodat je automatisch alle informatie in je mailbox ontvangt.

Inschrijven webinar  
Via deze pagina kun je je aanmelden voor het webinar. Heb jij nu al een vraag aan ons of aan Michiel? Geef die dan direct door tijdens je inschrijving.

Masterclasses
In november en maart volgt in ieder district de masterclass. De masterclass is bedoeld voor trainers en coaches die zich verder willen verdiepen in uitverdedigende principes. Hoe maak je optimaal gebruik van je positiespel? Wat zijn de beste tactische oplossingen? Kortom, alle kneepjes van het vak komen aan bod!  De kosten voor deelname aan de masterclass bedragen € 17,50.

De masterclass worden georganiseerd op de volgende data en locaties:

District Noord Nederland Maandag 11 november 20.00 – 22.00 uur G.H.B.S. (Groningen)
District Midden Nederland Woensdag 20 november 20.00 – 22.00 uur H.C. Houten
District Zuid Nederland Maandag 25 november 20.00 – 22.00 uur B.H.V. Push (Breda)
District Oost Nederland Maandag 2 maart 20.00 – 22.00 uur M.H.C. Zutphen
District Zuid-Holland Maandag 16 maart 20.00 – 22.00 uur Volgt z.s.m.
District Noord-Holland Woensdag 25 maart 20.00 – 22.00 uur Volgt z.s.m.

Inschrijven masterclasses
Via de link onder de districtsnaam kun je je nu al aanmelden voor de masterclasses. Wees er snel bij, want vol is vol!

Deel deze pagina